Terminen startar

Ridlektionerna börjar måndagen den 2 januari 2023 och avslutas söndagen den 18 juni 2023. Detta innebär 22 lektioner totalt när inställda lektion och helger är borttagna.

Ridavgifter

Juniorer och seniorer är välkomna till en ny termin.

Som junior , till och med 20 år, är varje lektion 60 min lång och totalt under vårtermin hålls 20 stycken lektioner. Junior som vill rida 2 lektioner/vecka betalar 190 kr för sin andra lektionen. Detta är på prov under hela vårterminen och i mån av plats.

Senior rider 60 min och 22 lektioner ges under vårterminen.

Betalning är indelad i 2 betalningsperioder.

…läs mer…

Som ny elev har man rätt att betala för 3 provlektioner i följd utan att förbinda sig till hel termin.

Medlemskap

Det är obligatoriskt att vara medlem i Nääs Ridförening för att få rida i verksamheten. I medlemskapet ingår bla en olycksfallsförsäkring.

Genom att betala in ridavgiften eller påbörja terminen godkänner ni angivna villkor …läs mer…

Nääs Ridförening fakturerar inte några avgifter = Betala in själv

Information om ridning
Ni bör vara på ridskolan minst 15 min innan er lektionstid. Hästlistan finns uppsatt i sadelkammaren. Upp- och avsittning ingår i lektionstiden. Även skötsel av hästen i stallet kan ingå beroende på vilken grupp ni rider i.

Höpåsar för morgon och kvällen ska göras till hästen ni ridit och hängs på anvisad plats …läs mer…

Återbud

Lämnas senast 12.00 vardagar och 9.00 lördagar/söndagar via mail till Nääs Ridcenter eller SMS. Då har ni rätt till återridning (max 2 tillfällen) i mån av plats i liknande grupp under samma termin.

Inställda lektioner

Hästkunskap – Teori

Igen ridning

En till två gånger per termin har eleverna teori enligt schema och dessa tillfällen kan ibland vara på en annan dag och tid än ordinarie ridlektion. Missad teorilektion kan endast tas igen på liknande tillfälle.